Generator ozonu
Generator ozonu
Generator ozonu
Generator ozonu
Generator ozonu
Generator ozonu

Ozono generatorius 15 000 mg/h 150 W

Pristatymas per 5-15 d.d.
Kodas: 10050273
148,79 €
Užsakymą išsiųsime per 5-15 d.d.
Prekių likučiai
  • Yra tiekėjo sandėlyje
Mus rasite:
  • Vilnius   - Žemaitės g. 22
  • Kaunas   - Studentų g. 3A
Pristatymas
Atsiimti atsiėmimo punkte Kaune

Atsiimti atsiėmimo punkte Kaune

0.00 €
Atsiimti atsiėmimo punkte Vilniuje

Atsiimti atsiėmimo punkte Vilniuje

0.00 €
LP Express kurjeris

LP Express kurjeris

3.99 €
DPD kurjeris

DPD kurjeris

3.99 €

* Dėmesio: pristatymo terminai yra preliminarūs ir gali priklausyti nuo kurjerių užimtumo.

Reikia pagalbos? konsultuokitės nemokamai!
Reikia pagalbos? konsultuokitės nemokamai!
Nemokamos konsultacijos:
Aprašymas
Pramoninis oro valytuvas AIRCLEAN 15000-H20 iš ulsonix padeda efektyviai neutralizuoti stiprius kvapus uždarose patalpose. Su ozono generatoriumi AIRCLEAN 15000-H20 taip pat galite kovoti su dumblių kvapais, kylančiais dėl potvynių ar gaisrų. Ozono generatoriai naudojami patalpų ir pastatų renovacijai bei oro valymui. Taip pat šiuo prietaisu galite apdoroti vandenį ozonu. Ozono generatoriai naudojami pastatų renovacijai ir vidaus oro valymui, ypač automobilių dirbtuvėse, viešbučių pramonėje, šiukšlių ir sanitarinėse patalpose, taip pat siekiant atsikratyti cigarečių dūmų ar gyvūnų kvapų transporto priemonėse ar valtyse.
Išnaudokite ozono galią su ozono generatoriumi iš ulsonix
Oro valymo sistema gamina ozoną 15,000 mg/h greičiu ir leidžia greitai ir efektyviai uždrausti blogus kvapus. Pramoninis oro valytuvas turi du skirtingus režimus. Palaikymo režimu įrenginys veikia nuolat. Ventiliatorius ir ozono plokštė veikia, o indikatoriaus lemputė šviečia. Jei nustatytas laikmatis, prietaisas įjungiamas iki 180 minučių pagal pasirinktą laiką. Jei norite išvalyti vandenį ozono įrenginiu, galite prijungti tam skirtą žarną ir perjungimo jungikliu pasirinkti atitinkamą funkciją.
Korpuso gale esantis oro filtras efektyviai išvalo orą, kai jį įsiurbia, ir neleidžia nešvarumams patekti į korpuso vidų. Jei reikia, filtrą galima lengvai pakeisti. Su 150 W galia šis įrenginys ypač taupo energiją ir yra ekonomiškas. Dėl sveikatos priežasčių niekas neturėtų įeiti į patalpą, kol vyksta oro valymas, todėl galima atsisiųsti atitinkamą įspėjamąjį ženklą ant durų rankenos. 
Kompaktiškas dengtas plieninis korpusas yra ypač elastingas ir tvirtas. Ozono generatorius turi rankenėlę patogiam transportavimui, o jo guminės kojelės užtikrina stabilumą ant bet kokio paviršiaus nepažeidžiant.
Kaip saugiai naudoti ozoną? Ozoną galima naudoti tik uždarose erdvėse, kur nėra žmonių, naminių gyvūnėlių ar kitų gyvūnų. Niekas neturėtų įeiti į patalpą praėjus 2 valandoms po apdorojimo ozonu. Taip pat patalpa turi būti vėdinama mažiausiai 30 minučių po procedūros. Niekada neįkvėpkite ozono tiesiai iš prietaiso. Gaminkite tik kambario dydį atitinkantį ozono kiekį. Įsitikinkite, kad šalia ozono generatoriaus nėra degių dujų ar sprogių medžiagų. Prieš pradėdami dirbti su ozonu, atidžiai perskaitykite naudojimo instrukciją ir laikykitės visų saugos nurodymų.
Atsisiųskite įspėjamąjį ženklą, skirtą dezinfekuoti kambarį.
Sužinokite, kaip efektyviai ozonas kovoja su bakterijomis ir pelėsiais! Lenkijos valstybinės sanitarijos inspekcijos (Sanepid) atlikti tyrimai parodė, kad ozono generatoriumi iš Ulsonix atliekamas procesas gali puikiai papildyti įprastus dezinfekcijos metodus ir pašalinti biologinius teršalus net sunkiai prieinamose vietose.

TECHNINĖ INFORMACIJA

Dengimo plotas [m²]
167
Kabelio laikiklis
Ne
Saugiklis [A]
F4AL
Būsto medžiaga
Plienas
Funkcijos
Laikykis
Ozono stiprumas [mg/h]
15,000
Maitinimo laidas [m]
1.45
Įtampa [V]
230
Galia [W]
150
Pakabukas su informacija apie ozoną
Taip
Nuotolinio valdymo pultas
Ne
Laikmatis
Taip
Matmenys (LxŠxV)
24 x 18.5 x 17.5 cm
Svoris
3.3 kg
Gabenimo matmenys (DxŠxVxH)
29 x 25 x 27 cm
Siuntimo svoris
3.5 kg
Radote neatitikimų ar turite klausimų? Parašykite mums!

Atsiliepimai

0 atsiliepimų
Rašyti atsiliepimą
2030-01-01 00:01

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Ozono generatorius 15 000 mg/h 150 W

148,79 €