Naudodami „Royal Catering“ vakuuminio pakavimo mašiną RCVG-46 galite per trumpą laiką sandariai supakuosite maistą plastikiniuose maišeliuose. Tai reiškia, kad maistas ilgiau išlieka šviežias ir yra apsaugotas nuo dulkių ir nešvarumų. Restoranuose, viešbučiuose ar maitinimo įstaigose – kompaktiškas įrenginys su nerūdijančio plieno korpusu gali būti naudojamas visose įmonėse, kuriose ingredientai turi būti saugiai suvynioti, tvarkingai laikomi arba paruošti gaminimui. Hermetiškas sandariklis apsaugo jūsų maistą nuo išdžiūvimo ir užšalimo. Galite daug kartų pratęsti prekių galiojimo laiką, išlaikydami tą pačią kokybę. Skonis ir sultys lieka sandariai uždaryti maišelyje. Tai reiškia, kad vakuuminiame sandariklyje galima paruošti įvairius ingredientus sous vide gaminimui.
Ypatybės:
Galingas – greitas išsiurbimas ir sandarios suvirinimo siūlės dėl įmontuoto dvigubo siurblio
Higieniški – vakuuminiai maišeliai uždaromi 5 mm suvirinimo siūle, kad būtų išvengta nuotėkio
Efektyvus ir ekonomiškas – prietaisas veikia siurbimo greičiu 16 l/min.
Universalus – kameros vakuuminis sandariklis užsandarina plastikinius maišelius, kurių maksimalus dydis yra 26 cm
Patogu naudoti – jutiklinė kilimėlis su LED ekranu supaprastina valdymą.
Specifikacijos:
Įtampa [V]: 230
Medžiaga: Plienas
Galia [W]: 1100
Vakuumo greitis [l/min]: 16
Vakuuminis laipsnis [bar]: 0.9
Funkcijos: Vakuuminis / Atšaukti / Sandarinimas
Maitinimo laidas [m]: 1.4
Didžiausias krepšio plotis [cm]: 26
Sandarinimo linijos plotis [mm]: 5
Matmenys (PxPxA) [cm]: 48x33x35
Svoris [kg]: 26.4
Pristatymo matmenys (PxPxA) [cm]: 59 x 44 x 47
Siuntimo svoris [kg]: 28.6
Komplekte:
1 x Vakuuminis sandariklis RCVG-46
1 x Instrukcijų vadov