Geriausi vaizdo registratoriai 2023

populiariausi vaizdo registratoriai

Norint užtikrinti saugumą kelyje, verta apsvarstyti apie vaizdo registratorių automobilyje. Pastarasis prietaisas ne tik užtikrins jūsų saugumą važinėjant mieste, tačiau gali padėti parkuojantis, nes gali būti naudojamas kaip galinio vaizdo kamera. Jeigu tai jūsų pirmasis vaizdo registratorius, kviečiame kartu apžvelgti svarbiausius aspektus, į kuriuos vertėtų atkreipti didžiausią dėmesį renkantis įrenginį. 

Kaip išsirinkti vaizdo registratorių?

  • Filmavimo kokybė - tai bene svarbiausias aspektas, nuo kurio priklauso, kokį vaizdą matysite registratoriaus, telefono ar monitoriaus, televizoriaus ekrane. Rekomenduojama rinktis Full HD / 1080p arba aukštesnę raišką - taip būsite užtikrinti, jog efektyviųjų taškų kiekis bus didelis, bei vaizdo įrašą, esant poreikiui, galėsite prisiartinti, jame įžiūrėti kito automobilio valstybinius numerius ar pnš.
  • Filmavimo kampas - nuo šios savybės priklausys kiek platų vaizdą kamera gebės užfiksuoti. Kuo platesnis filmavimo kampas - tuo didesnė tikimybė, jog užfiksuosite pažeidimą ar k.t. Dažniausiai didžiausias filmavimo kampas priekinėje kameroje yra 170°, tačiau vaizdo registratoriai su galine vaizdo kamera gali užfiksuoti net 260° bendrą kampą, kas užtikrina visišką saugumą aplink automobilį.
  • Kamerų skaičius - kaip ir minėjome ankstesniame punkte, registratoriai gali būti tiek su viena, tiek su dvejomis, o kartais net trimis kameromis. Įprastai auotomobilinė kamera fiksuoja priekinį vaizdą, tačiau esant antrai kamerai, ji gali tvirtintis prie numerių rėmelio ar k.t., bei fiksuoti vaizdą iš galo, būti naudojama kaip galinio vaizdo kamera. Trečioji kamera dažniausiai filmuoja salono vidų, todėl tai itin naudinga keleivių vežėjams, taksi vairuotojams. 
  • Tvirtinimas - automobilinės kameros gali būti tvirtinamos įvairiais būdais: nuo klijuojamų ant stiklo dvipuse lipnia juostele arba vakuumine kojele, iki montuojamų ant galinio vaizdo veidrodėlio. Vaizdo registratoriai veidrodėlyje gali apsaugoti jus nuo ilgapirščių - pastarieji mažiau krenta į akis, kadangi tvirtinasi ant tikrojo automobilio galinio matymo veidrodėlio.
  • Papildomos funkcijos - GPS (vietai ar automobilio judėjimo greičiui nustatyti), WiFi (vaizdui perduoti į išmanųjį įrenginį), su radaro detektoriumi (gali pranešti apie priekyje esančius radarus, trikojus, nežymėtus policijos automobilius) - tai tik kelios papildomos funkcijos, kurios prisideda prie vaizdo kameros funkcionalumo.

Vaizdo registratorius veidrodelis

Populiariausi vaizdo registratoriai 2023 metais

Kviečiame iš arčiau apžvelgti į einamųjų metų populiariausius vaizdo registratorius, bei jų svarbiausias ypatybes, specifikacijas. 

Vaizdo registratorius R35K

Šis registratorius turi labai aukštą rezoliuciją - 4K, kuri padės užtikrinti saugumą kelyje įvairiais atvėjais. Dviejų kamerų dėka, bus filmuojamas 310° kampas aplink automobilį. Dėka Sony IXM335 jutiklio, užfiksuojami vaizdai yra itin ryškus net esant prastam apšvietimui, puikiai tinka naudojimui tamsiu paros metu. Registratorius tvirtinamas naudojant magnetinį laikiklį - pastarąjį priklijavus prie priekinio automobilio stiklo, registratorius magneto pagalba prisitvirtina prie laikiklio, perduoda maitinimą. 

Vaizdo registratorius R33K

Dėl didelio, 3-ių colių skystųjų kristalų ekrano, ši kamera populiari šeimos automobiliuose. Galinės kameros dėka registratorių galite naudoti kaip galinio vaizdo kamerą. Registratorius klijuojamas ant priekinio stiklo, todėl tvirtai laikosi, bei nenukrenta. Priekinė kamera yra reguliuojama, todėl registratorių galite tvirtinti įvairiose vietose.

Neoline G-TECH X27

Full HD raiškos registratorius su dideliu, 4,3 colio ekranu. Naujos kartos Neoline registratorius yra aprūpintas GPS duomenų baze - aptinka ir praneša apie stacionarius, bei vidutinio greičio matuoklius. Prietaisas tvirtinasi ant automobilio galinio matymo veidrodėlio, todėl bus apsaugotas nuo ilgapirščių. Dėl komplekte esančios galinės kameros, prietaisas gali būti naudojamas parkavimui, vaizde iš galo bus braižomos linijos

Nors tai tik keli auto registratoriai, kurie šiais metais yra itin populiarūs montuoti automobiliuose, mūsų asortimente galite rasti daugybę įvairių vaizdo registratorių geromis kainomis. 

Įvertinimas

Prisijunkite, kad įvertintumėt straipsnį.

Susijusios naujienos

Komentarai

Palikite savo komentarą