Aukštos kokybės „Royal Catering“ fermentacijos indas RCBM-60CF yra idealus aparatas aludarių mėgėjams ir ambicingiems jauniems vyndariams bei profesionaliam naudojimui. Šis virdulys, pagamintas iš neutralaus skonio nerūdijančio plieno, yra būtinas visur, kur yra alaus ar vyno, kurį reikia fermentuoti. Kūginė 60 l virimo fermentatoriaus forma puikiai atskiria skaidrų skystį ir nuosėdas, kurios lėtai nusėda ant dugno. Dviguba drenažo sistema leidžia lengvai išleisti skystį ir nuosėdas: nuosėdas, tokias kaip perteklinės mielės, per apatinį čiaupą, o skystį - per vožtuvą šone. Integruotas termometras, skirtas tiksliai stebėti fermentacijos temperatūrą, lygiagrečiai rodo du vienetus ir nuolat matuoja 0–40 °C arba 0–104 °F diapazoną.
Ypatybės:
Didelis – iki 60 l indo talpa.
Universalus – termometro ekranas Celsijaus (°C) ir Farenheito (°F).
Mobilus – dvi rankenos lengvam transportavimui.
Paprasta – lengva valyti ir naudoti.
Patvarus – aukštos kokybės dizainas pagamintas iš tvirto ir maistingo -saugus nerūdijantis plienas.
Specifikacijos:
Talpa [l]: 60
Medžiaga: Nerūdijantis plienas
Pėdų skaičius: 3
Temperatūros vienetai: °C / °F
Analoginio termometro diapazonas [°C]: 0–40
Išleidimo čiaupas: Taip
Užfiksuokite užraktą: Taip
Šoninės rankenos: Taip
Vožtuvas oro išleidimui: Taip
Dviguba nutekėjimo sistema: Taip
Skylė fermentacijos vamzdeliui: Taip
Matmenys (PxPxA) [cm]: 40 x 48 x 74
Svoris [kg]: 6.2
Pristatymo matmenys (PxPxA) [cm]: 45 x 45 x 74
Siuntimo svoris [kg]: 9.7
Komplekte:
1 x Fermentacijos indas RCBM-60CF
1 x Dangtis
1 x Plastikinis ventiliacijos vožtuvas
1 x Naudojimo instrukcija