„Royal Catering“ panardinamas cirkuliatoriaus aparatas yra profesionali gastronominė įranga, kuri puikiai tiks ir namų virtuvėje. RCVG-45 modelį virtuvės šefai galės naudoti restoranuose, viešbučiuose, baruose su sveiku maistu, maitinimo įmonėse, taip pat kavinėse ir užkandžių vietose. Cirkuliacinis metodas leidžia gauti skanios ir minkštos mėsos, daržovių ar jūros gėrybių, turinčių didelę maistinę vertę. Naudodami panardinamąjį cirkuliacinį siurblį RCVG-45 galite švelniai gaminti maistą iki minučių pastovioje temperatūroje. Dėl savo kompaktiškos formos ir lengvo pritvirtinimo prie puodų ir maitinimo indų prietaisas tinkamas naudoti komerciniais tikslais restoranuose, bistro ar viešbučių virtuvėse, bet ir asmeniniam naudojimui namuose. Tiesiog prijunkite jį, nustatykite laiką ir temperatūrą ir leiskite lazdelei atlikti savo darbą. Sous vide gaminimas leidžia švelniai ir tolygiai paruošti įvairius patiekalus. Daržovės, mėsa, jūros gėrybės ar net sriubos – bet koks maistas gaminimo metu išlaiko gaivų aromatą ir stiprų skonį, nes yra uždarytas vakuuminiuose maišeliuose. Pirmiausia į puodą arba gilų maitinimo indą įpilkite nuo 20 iki 30 l vandens. Dėl antspauduoto lygio indikatoriaus ant nerūdijančio plieno korpuso galite tai padaryti be jokių papildomų įrankių. Pritvirtinkite sous vide panardinamąjį cirkuliacinį siurblį prie talpyklos krašto. Lengvai sugriebtas reguliavimo varžtas užtikrina tvirtą prigludimą. Tada nustatykite norimą kepimo temperatūrą ir laiką. Abu juos galima tiksliai nustatyti iki 0,5 °C 5–90 °C diapazone naudojant intuityvią jutiklinę dalį su LCD ekranu. Energiją taupanti lazda automatiškai šildo vandenį naudodama 1500 W kaitinimo elementą. Vanduo paleidžiamas, kad būtų užtikrinta pastovi temperatūra. Sudėkite ingredientus į talpyklą. Viso gaminimo proceso metu, kurį galima nustatyti nuo 0 iki 99 valandų, įmontuotas skaitmeninis termostatas garantuoja pastovią temperatūrą. Pasibaigus nustatytam laikui, mainų cirkuliacinis siurblys išsijungia automatiškai. Tai leidžia visiškai kontroliuoti gaminimo procesą. Virtuvės prietaisas, skirtas naudojimui namuose ar maitinimui, yra pagamintas iš higieniško ir korozijai atsparaus nerūdijančio plieno ir gali būti naudojamas restoranuose, užkandžių baruose, baruose ar privačiose virtuvėse.
Ypatybės:
Tikslus – kaitinimo elementas pasiekia 5 - 90 °C temperatūrą 0,5 °C tikslumu.
Tiksliai iki minutės – laikmatis leidžia gaminti nuo 0 iki 99 val.
Patogus vartotojui – intuityvus valdymas naudojant jutiklinę dalį ir LED ekraną.
Mažas dydis – tinka namų ūkiui, maksimalus darbinis tūris 30 l.
Higieniškas – lengvai valomas dėl plieninio korpuso ir plonos formos.
Specifikacijos:
Įtampa [V]: 230
Galia [W]: 1500
Maitinimo kabelis [m]: 1.4
Maksimalus darbingumas [l]: 30
Min. [l] darbingumas: 20
Tikslumo temperatūra [°C]: 0.5
Korpuso medžiaga: Nerūdijantis plienas
Laikmatis – laiko trukmė: 0 min - 99 val
Temperatūros diapazonas [°C]: 5–90
Laikmatis: Taip
Matmenys (PxPxA) [cm]: 14,5x6,5x34
Svoris [kg]: 1.8
Pakuotės matmenys (PxPxA) [cm]: 17x11x38,5
Siuntimo svoris [kg]: 2
Komplekte:
1 x Panardinamasis cirkuliatorius maistui
1 x Instrukcija