Kalėdinės dovanos moterims: 8 praktiškos idėjos

Ieškote Kalėdinės dovanos savo žmonai, draugei, mamai ar kolegei? Nustebinkite moterį praktiškomis dovanomis! 

kaledines dovanos moterims

Pripažinkime, tobulos dovanos paieška moterims gali būti sudėtinga užduotis. Parduotuvėse apstu prekių skirtų moterims, tačiau ką pasirinkti? Nesijaudinkite – nesvarbu, ar galvojate apie aksesuarus moterims, grožio prietaisus, ar ieškote unikalios dovanų idėjos, kurią galėtumėte suasmeninti, mes sudarėme populiariausių dovanų idėjų sąrašą. Kokios yra 2022 populiariausių kalėdinių dovanų idėjos moterims? Moteris, kuriai ieškote dovanos domisi grožio sritimi? O gal jai patinka naujų technologijų išbandymai?

Taigi, nuo ko pradėti renkant dovaną moterims Kalėdų proga? Žemiau rasite mūsų rekomendacijas. Manome, kad nesuklysite pasirinkę bet kurią iš toliau pateiktų idėjų! O kad būtų dar paprasčiau, paruošėme dovanų idėjas pagal pomėgius.

Dovanų idėjos:

Dovanos sportuojančioms

Moteris lauke ruošiasi bėgti
Ar perkate dovaną merginai, kuri mėgsta bėgimą? O gal maudynes ežere ar upėje? Jei stengiatės rasti puikių dovanų, kurios jai patiktų, čia rasite daug įkvėpimo. Mes sukūrėme puikių idėjų rinkinį sportiškai merginai.

  • Išmanieji laikrodžiai. Išmaniosios technologijos yra puiki dovana kiekvienai, todėl laikrodis bus puikus pasirinkimas sportuojančiai moteriai. Pagalvokite apie laikrodžius, kuriuos galima naudoti treniruotėms. Laikrodžiai su pulso, deguonies matavimo funkcijomis, sporto programomis pagelbės kiekvienos treniruotės metu.
  • Slidinėjimo įranga. Žiemos sporto mėgėjoms siūlome slidinėjimo aksesuarus. Šalmai slidinėjimui, slidinėjimo akiniai – daug neįpareigojančios, universalios dovanos. 
  • Vaikščiojimo lazdos. Moteris, kuriai ieškote dovanos, dievina žygius ar ilgus pasivaikščiojimus? Vaikščiojimo lazdos naudojimas gali užtikrinti stabilumą ir pusiausvyrą miško takeliuose ar kopiant į kalną, bei papildomų treniruočių privalumų, pavyzdžiui, viršutinės kūno dalies mankštą žygio metu. Vaikščiojimo lazdos skirtos sportui lauke. 
  • Jogos rinkiniai. Jogos mylėtojoms, nuo meditacinių pagalvių iki kamuolių sportui – jogos įranga padės mėgautis visais privalumais, kuriuos gali gauti iš šios sporto šakos. Viena populiariausių dovanų joga užsiimančioms moterims – jogos rinkiniai. Jogos rinkiniai turi viską, ko gali prireikti sportuojančioms.
  • Akupresūros kilimėliai. Viena naujesnių priemonių, užvaldžiusių sveikatingumo pramonę, tai akupresūros kilimėlių naudojimas. Taškinis masažas, panašus į akupunktūrą, buvo naudojamas šimtus metų. Akupresūros kilimėliai naudojami nemigai, nerimui, stresui, kraujotakai, migrenai, kaukolės įtampai gydyti, raumenų atpalaidavimui, sportiniam atsigavimui ir nugaros skausmams gydyti. Gulėjimas ant akupresūros kilimėlio ne tik palengvina skausmą, mažytės adatėlės turi didžiulį teigiamą poveikį psichinei sveikatai ir savijautai.
  • Masažuokliai. Masažuokliai ypač reikalingi raumenų atsigavimui po treniruotės. Profesionalios masažų paslaugos reikalauja nemažai pinigų, todėl masažuoklio turėjimas namuose gelbsti visuomet. Masažuokliai palengvina raumenų skausmus, mažina susikaupusią įtampą ir kitus skausmus, kuriuos galite patirti po sporto.
  • Irklentės. Vandens sporto mylėtojoms, siūlome pasižvalgyti po irklenčių asortimentą. Tai sparčiai populiarėjantis sportas, kuris nereikalauja didelių investicijų. Viskas ką jums reikia žinoti prieš perkant irklentę, tai irkluotojos svoris, pagal kurį galėsite rinkti jos kūno sudėjimui tinkamą irklentę, arba rinktis universalų variantą tinkantiems visiems.
  • Masažiniai lankai. Moteris, kuriai ieškote lanko, dažniau užsiima sportu namuose nei sporto salėje? Masažiniai lankai pradedančiosioms ir pažengusioms. Masažiniai lankai suaktyvina kraujotaką ir skatina riebalų skaidymą, tokiu būdu mažėja pilvo apimtys.
  • Riedučiai. Smagaus laiko praleidimui, sportui gryname ore – riedučiai – puikus pasirinkimas aktyvioms moterims.

Dovanos technologijų mylėtojoms

Moteris rankose laiko droną


Ar moteris, kuriai ieškote dovanos nekantrauja, kada galės įsigyti naujausių prietaisų? Išrinkti dovaną technologijų mylėtojoms neturėtų būti sudėtinga, kai parduotuvėse apstu įvairių prietaisų. Mūsų parduotuvėje rasite išmaniųjų laikrodžių, dronų, asmenukių lazdų, ausinių ir kitų prietaisų technologijų mylėtojoms.

  • Dronai. Ieškote drono pažengusioms valdytojoms? O gal pradedančiosioms? Neabejojame, dronas bus puikus pasirinkimas naujų technologijų gerbėjoms. Išmokti skraidymo meno su dronu, nėra lengva užduotis, bet tai ir žavi. Dronų valdymo sudėtingumas priklauso nuo daug faktorių. Paprasti dronai, dronai su kamera, RC mini dronai. Platus dronų pasirinkimas leis išsirinkti poreikius atitinkantį droną. Sunku išsirinkti? Mūsų parduotuvės konsultantai jums padės!
  • Ausinės. Ausinės naujų technologijų mylėtojoms! Ausinės reikalingos kelionėms į darbą ar filmo žiūrėjimui? Belaidės ausinės, žaidimų ausinės, laidinės ausinės – platus pasirinkimas. Viskas ko gali prireikti, tai aiškaus garso perdavimas, mikrofonas, patogus dizainas bei foninio triukšmo slopinimas.
  • Asmenukių lazdos. Gera asmenukių lazda yra puikus įrankis asmenukių entuziastui ar fotografams. Asmenukių lazdos tapo tokios populiarios, nes jos suteikia daugiau laisvės fotografuojant asmenukes ar grupinius kadrus. Renkant asmenukių lazdą, atkreipkite dėmesį į lazdos ilgį, telefono ar fotoaparato tvirtinimo būdą, prisijungimo būdą, naudojimo paprastumą.
  • Retro žaidimų konsolės. Moteris, kuriai ieškote dovanos mėgsta kompiuterinius žaidimus? Retro žaidimų konsolės leis mėgautis klasikiniais žaidimais. Retro žaidimų konsolės tampa populiarėjančiu laiko praleidimo būdu visai šeimai.

Dovanos fotografėms

Dvi moterys fotografuojasi su asmenukiu alzda

Išrinkti dovaną fotografėms gali būti sunki užduotis. Viskas būtų paprasčiau, kai žinome ką padovanoti, tačiau jeigu atsitinka taip, jog nežinome, galime rinktis universalias dovanas fotografams. Kad būtų paprasčiau išrinkti dovaną, siūlome atkreipti į mūsų siūlomas dovanų idėjas fotografėms.

  • Veiksmo kameros. Geriausia veiksmo kamera yra tai, ko reikia norint nufilmuoti nuotykių kupiną vaizdo įrašą. Nesvarbu, ar žmogus, kuriam ieškote dovanos mėgsta plaukioti irklente, ar šokti parašiutu, šie patvarūs vaizdo įrašymo įrankiai gali nufilmuoti kvapą gniaužiančius vaizdus. 
  • GoPro priedai. Dar viena puiki dovana ekstremalaus gyvenimo būdo fotografui – GoPro aksesuarai. Jie padės optimizuoti fotografavimo procesą net ir nepatogiausiomis sąlygomis.
  • Asmenukių lazdos. Profesionalios nuotraukos reikalauja profesionalios įrangos. Asmenukių lazdos gali padėti padaryti puikias nuotraukas. Geriausios asmenukių lazdos su „Bluetooth“ valdymo pulteliu. Gera asmenukių lazda ne tik laikys telefoną, bet ir valdys užraktą, paprastai naudojant „Bluetooth“. Tai reiškia, kad su tokiomis asmenukių lazdomis nereikės jaudintis dėl automatinio laikmačio įjungimo.
  • LED lempos. LED šviestuvai suteikia naujų apšvietimo galimybių fotografams. LED lempos suteikia išskirtinį apšvietimą. Juostiniai šviestuvai, LED plokštės ar žiediniai žibintai – visi trys siūlo puikų apšvietimą fotografuojant. 
  • Atminties kortelės. Pavyzdžiui, jei dažnai filmuojami didelės raiškos (4K, 8K) vaizdo įrašai, greitos „microSD“ atminties kortelės įsigijimas yra vienas iš svarbiausių prioritetų. Visų pirma, „microSD“ atminties kortelės pasižymi dideliu nuoseklaus rašymo greičiu. Tai technologija, leidžianti greitai įrašyti didelius duomenų kiekius, pavyzdžiui, nuotraukas ir vaizdo įrašus.

Dovanos kulinarėms

moteris gamina maista keptuveje

Mėgėjos kulinarės ar profesionalios virėjos žino, kas joms patinka virtuvėje. Jos dažnai jau turi pagrindinius įrankius. Tad, padovanoti dovaną žmogui, turinčiam ypatingą aistrą maisto ruošoje, gali atrodyti sudėtinga užduotis. Tačiau visada galima rinktis universalias dovanas, kurios praverstų net ir išrankiausioms kulinarėms.

  • Puodai. Net ir virėjams reikia atnaujinti savo puodus. Akmens masės puodai, keramikiniai puodai, metaliniai puodai, puodų rinkiniai. Kiekviena kulinarė apsidžiaugs gavusi naują puodą!
  • Kepsninės ir griliai. Jei žmogus, kuriam ieškote dovanos, dievina maistą keptą griliuje, pasvarstykite apie naują kepsninę ar grilių. Griliuje keptas maistas gali suteikti naujų skonių, o tai pradžiugins kiekvieną kulinarę!
  • Peiliai. Peiliai, kaip ir puodai ar kiti virtuvės reikmenys užima ypatingai svarbią vietą virtuvėje. Rasti kokybišką, patvarų peilį, nėra lengva, todėl atkreipkite dėmesį į mūsų asortimente siūlomus peilius. Plieniniai, keramikiniai peiliai, peilių rinkiniai.  
  • Virduliai. Ypatingoms kavos ar arbatos pertraukėlėms – išskirtinio dizaino virduliai. Metaliniai virduliai su švilpukais, ketaus arbatinukai.
  • Profesionali maisto gaminimo įranga. Ieškantiems išskirtinės kokybės – profesionali maisto gaminimo įranga. Išskirtinės kokybės įranga užtikrins sklandų maisto gaminimo procesą.

Dovanos nagų grožio specialistėms

nagu grozio specialiste atlieka manikiura su UV lempa

Ieškote dovanos nagų grožio specialistei? Štai keletas dovanų idėjų profesionalioms nagų specialistėms. Viena geriausių dovanų nagų specialistėms yra gera, profesionali įranga. Mūsų parduotuvėje galima rasti profesionalius nagų priežiūros prietaisus: UV nagų lempas, nagų frezas, fezos antgalius geriausiomis kainomis.

  • UV lempos nagams. Darat manikiūrą su UV lempa, nagas dengiamas geliu ir tada dedamas po UV lempa, kad nagas sukietėtų. Tai daroma, kad nagas sustingtų ir sustiprėtų. Yra daug skirtingų UV lempų modelių su daugybe skirtingų funkcijų, tokių kaip laikmačiai ir energijos taupymo režimai. Sunku išsirinkti? Galime padėti!
  • Nagų frezos. Elektrinės nagų dildės skirtos ne tik dirbtiniams nagams dildyti ir formuoti. Su tinkamais priedais nagų frezos gali būti naudojamos daugeliui tikslų, įskaitant pėdų ar rankų nuospaudų išlyginimą, nagų poliravimą, natūralių nagų formavimą, nagų odelių tvarkymą ir kt. Atkreipkite dėmesį į nagų frezos galią. Ieškote dovanos profesionalei? Rinkitės didesnės galios nagų frezą.
  • Frezos antgaliai. Nagų frezos antgalių, niekada nebus per daug. Frezos antgaliai nagų grožio specialistėms gali būti universali dovana, tinkanti įvairioms progoms.

Dovanos grožio puoselėtojoms

moteris dazosi priesais ziedine lempa


Palepinkite savo moteris praktiškomis kalėdinėmis dovanomis. Nuo masažuoklių iki makiažo veidrodžių – turime daugybę dovanų idėjų grožio puoselėtojoms, kurios privers jas nusišypsoti Kalėdų dieną. Nesvarbu, ar perkate dovaną savo merginai, žmonai, močiutei ar mamai, rasti jai tobulą dovaną nėra lengva užduotis. Juk nėra vienos dovanos, kuri tiktų kiekvienai moteriai, todėl svarbu skirti laiko ir rasti tinkamą. 

  • Masažuokliai. Ieškote dovanos moteriai, kuriai patinka masažai? Mūsų parduotuvėje rasite platų masažuoklių asortimentą. Masažuokliai padės patirti puikius masažo malonumus savo namuose. Fascialiniai masažuokliai puikiai tiks sportuojančioms moterims, universalūs, anticeliulitiniai masažuokliai patiks kiekvienai. Akupresūros masažiniai kilimėliai – daug įtampos patiriančioms moterims, vibraciniai masažuokliai, norinčioms numesti nereikalingų kilogramų. Taip pat rasite veido masažuoklių, shiatsų masažuoklių,  masažinių sėdynių, akupunktūrinių masažuoklių.
  • Makiažo lempos / makiažo veidrodžiai. Ieškote dovanos vizažistei ar šukuosenų meistrei? Priimta vieninga nuomonė, kad geras apšvietimas yra vienas svarbiausių faktorių atliekant makiažą. Be tinkamo apšvietimo tikrosios makiažo spalvos praras savo intensyvumą. Geras apšvietimas reiškia, kad galima padaryti tobulą veido makiažą nesijaudinant dėl šešėlių. Makiažo lempa pravers ne tik grožio srities profesionalėms, bet ir save gražinti mėgstančioms moterims. 
  • Plaukų džiovintuvai. Plaukų džiovintuvas skirtas ne tik plaukų džiovinimui, bet ir jų modeliavimui, formavimui. Tikriausiai nesuklysime pasakę, kad plaukų džiovintuvą galima rasti kiekvieno namuose, tačiau klausimas, kaip dažnai yra keičiamas plaukų džiovintuvas? Dažniausiai tokie daiktai nekeičiami tol, kol jie nesugenda. Žinant, kad jūsų moteris, tikriausiai, jau seniai keitėsi plaukų džiovintuvą, pasvarstykite apie naują, technologiškai pažangesnį plaukų džiovintuvą.
  • Plaukų formavimo šukos, tiesintuvai, žnyplės. Gražūs plaukai, kiekvienos moters siekiamybė. Rinkoje galima rasti įvairių tipų plaukų priežiūros prietaisų, tačiau, visų pirma reikėtų išsiaiškinti poreikius. Jūsų moteris mėgsta tiesius plaukus? Nesuklysite nupirkę plaukų tiesintuvą. Patinka garbanoti plaukai, tada siūlome atkreipti dėmesį į plaukų garbanojimo žnyples. Kasdieniai priežiūrai rinkitės formavimo šukas. Sunku išsirinkti? Neabejojame, naujas plaukų priežiūros prietaisas patiks kiekvienai moteriai.  
  • Makiažo veidrodžiai. Mes dažnai pamirštame apie veidrodį, kurį naudojame kiekvieną rytą gražindami save, tačiau tai tikrai yra esminė viso proceso dalis. Jeigu jūsų moterims, mama, draugė ar močiutė neturi makiažo veidrodžio, neapsiriksite padovanoję jį. Makiažo veidrodžiai dažniausiai būna pakabinami arba pastatomi. Taupantiems vietą namuose, siūlome rinktis pastatomus, kompaktiškus veidrodžius.
  • Oro drėkintuvai / kvapų difuzoriai. Tai viena universaliausių dovanų, kuri patiks įvairaus amžiaus atstovėms. Oro drėkintuvai su aromaterapija. Ne tik drėkina namus, bet ir skleidžia malonų kvapą. Kvapų difuzoriai su eteriniais aliejais suteikia daug naudos žmogaus organizmui. Teikia raminamąjį poveikį, mažina stresą.

Dovanos stilistėms


moteris devi ismanu laikrodi  ir klausosi muzikos per ausines

  • Piniginės. Renkant dovaną moteriai, jau pagalvojote, kad ji turi viską? Moterims, kurios didelį dėmesį skiria savo išvaizdai, galite dovanoti piniginę. Ši dovanos idėja tiks bet kokio amžiaus moterims. Graži, stilinga, kokybiškai pasiųsta piniginė tiks visoms progoms.
  • Skėčiai. Ieškote praktiškos dovanos? Skėtis, tai tokia dovana, kuri gelbsti tada, kai nebeturi idėjų, bet ieškai praktiškos, universalios bei neįpareigojančios dovanos. Automatiniai skėčiai, pusiau automatiniai, įvairių spalvų bei dizainų skėčiai.
  • Mediniai laikrodžiai. Padovanoti medinį laikrodį, tai reiškia padovanoti eleganciją. Šiandien yra daugybė įvairių tipų ir stilių moteriškų medinių laikrodžių toms, kurios dievina madą.
  • Išmanūs laikrodžiai. Turime platų moteriškų laikrodžių asortimentą. Pagalvokite apie laikrodžio formą ir tai, kas geriausiai atitinka jūsų mylimo žmogaus poreikius. Ar jai patinka apvalus ar kvadratinis laikrodžio ciferblatas? 
  • Papuošalų dėžutės. Papuošalų dėžutė moterims, mėgstančioms madą. Praktiška dovana moterims, turinčioms daug papuošalų. Elegantiška papuošalų dėžutė bus puikus daiktas tvarkingai laikyti aksesuarus.
  • Silikoniniai batų raišteliai. Moteris kuriai ieškote dovanos mėgsta išsiskirti iš minios? O gal jos batų spintoje galėtumėte rasti nesuskaičiuojamą skaičių sportinių batelių? Silikoniniai raišteliai leidžia pamiršti batų rišimą. Ne tik patogu ir praktiška, bet ir stilinga!

Dovanos keliautojoms

moteris miske sedi atsirėmusi prie medzio su turistine kuprine ir vaiksciojimo lazdomis

  • Ausinės. Universalus daiktas reikalingas kiekvienoje situacijoje. Nesvarbu, einate į darbą, keliaujate lėktuvu, ar važiuojate viešuoju transportu. Ausinės muzikai, el. knygų klausymui, filmų žiūrėjimui.  
  • Kuprinės. Dažnai keliaujančioms moterims reikalinga patogi rankinė, kuprinė ar lagaminas. Dažniausiai, keliaujančioms moterims, prireikia daugiau nei vieno kelioninio krepšio, todėl kuprinė, bus puikus Kalėdinės dovanos pasirinkimas kelionių aistruolei.
  • Išorinės baterijos. Jei ieškote tobulos kelionės dovanos moteriai, kuri mėgsta tyrinėti kalnus, dykumas, salas ir kitas vietas, gali būti sunku išlaikyti savo įrenginius įkrautus. Tai ne tik gali lemti prarasti galimybę fotografuoti, bet ir pasiklysti. Išorinės baterijos nuotykių ieškotojoms, kad niekada neišsikrautų akumuliatorius.
  • Prožektoriai. Moteris, kuriai ieškote dovanos mėgsta naktinius žygius, ar poilsį gamtoje? Tada prožektorius būtinas daiktas kiekvienos keliautojos kuprinėje. Rankiniai prožektoriai, prožektoriai ant galvos, pastatomi prožektoriai. UrmoKaina.lt parduotuvėje rasite platų prožektorių asortimentą kiekvieno poreikiams.
  • Hamakai. Kelioninis hamakas žygių mėgėjoms. Hamakas keliautojoms turėtų būti kompaktiškas, neužimti daug vietos. 
  • Asmenukių lazdos. Praėjo tie laikai, kai kelionėse ieškodavome nepažįstamų žmonių, kad nufotografuotų. Jei ieškote geros kokybės asmenukių lazdos dažnai keliaujančiai moteriai, atkreipkite dėmesį į lazdos ilgį, nuotolinio valdymo galimybę, bei lazdos dydį. Ypatingai svarbu, kad asmenukių lazda būtų kompaktiška, neužimtų daug vietos kuprinėje.
  • Belaidės muzikos kolonėlės / radijo imtuvai. Keliaujant pasitaiko atvejų, kai reikia geros muzikos kolonėlės. Reikia ieškoti pakankamai patvarios, kad užklupus lietui ar šalčiui, kolonėlė atlaikytų. Mūsų parduotuvės asortimente yra daug puikių variantų. Renkant dovaną moterims, atkreipkite dėmesį į baterijos tipą, veikimo laiką, atsparumą vandeniui bei kolonėlės dydį, kad būtų patogu nešioti.
  • Elektroniniai žaidimai. Dažnai keliaujantys lėktuvu, automobiliu ar viešuoju transportu, ieško būdų įdomiai praleisti laisvalaikį. Viena idėjų – elektroniniai žaidimai.
  • Vaikščiojimo lazdos. Žygių aistruolėms puikiai pravers vaikščiojimo lazdos. Lazdų paskirtis: padidinti stabilumą ėjimo, kopimo metu ant bet kokio reljefo. 
  • Trikojai. Trikojis keliautojoms yra būtinas įrankis fotografuojant ir filmuojant. Viskas ką jums reikėtų išsiaiškinti, tai koks įrenginys bus tvirtinamas prie trikojo, ar tai bus fotoaparatas ar telefonas ar kita įrašymo įranga. Taip pat, svarbu rinktis kompaktišką variantą, kad būtų patogu nešiotis, bei neužimtų daug vietos kuprinėje.
  • Svarstyklės bagažui. Svarstyklės bagažui, puikus daiktas keliaujant lėktuvais, kai norime neviršyti bagažo svorio.

Įvertinimas

Prisijunkite, kad įvertintumėt straipsnį.

Susijusios naujienos

Komentarai

Palikite savo komentarą